Teetee Cacao nro 001

19,30 

Pehmeästä ja lämpöisestä alpakasta kehrätty lenkkialpakka sopii syksyn muodikkaisiin buklée-neuleisiin. Cacao on uskomattoman kevyttä, riittoisaa ja ilmavaa. Yhdestä 100 g vyyhdistä teet näyttävän tuubihuivin, kaksi vyyhtiä riittää jakkuun. teetee Cacao soveltuu hyvin myös kankaan kudontaan esim. huopiin, kaulahuiveihin ja hartiashaaleihin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 001 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pehmeästä ja lämpöisestä alpakasta kehrätty lenkkialpakka sopii syksyn muodikkaisiin buklée-neuleisiin. Cacao on uskomattoman kevyttä, riittoisaa ja ilmavaa. Yhdestä 100 g vyyhdistä teet näyttävän tuubihuivin, kaksi vyyhtiä riittää jakkuun. teetee Cacao soveltuu hyvin myös kankaan kudontaan esim. huopiin, kaulahuiveihin ja hartiashaaleihin. Tex 200. Väri: luonnonvalkoinen. 89 % alpakka ja 11 % polyamidi.

Cacaon materiaalina on pehmeää ja pörröistä alpakkaa. Bouclé -rakenne pysyy kasassa polyamidi-kuitujen ansiosta. Ohut alpakkaneulos tai kangaspuissa kudottu shaali on erittäin kevyt, pehmeä ja lämmin. Materiaalia voi myös karstata pörröiseksi. Pese Cacaosta valmistetut tuotteet hellävaraisesti käsin viileällä vedellä. Useimmiten puhdistukseksi riittää vain tuuletus raikkaassa, kosteassa ulkoilmassa.