Mustikkamaito suolasaippua

8,50 

Hellävaraiset, runsaasti merisuolaa suolasaippuat soveltuvat erinomaisesti kuivalle ja karhealle iholle. ( Sopii muillekin ihotyypeille). Suolasaippua on miedosti kuoriva ja se pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): mmss Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä nostalgisen tuoksuinen ihanuus tuo mieleen lapsuuden kesät, mustikkamaidon vienon makeuden ja vaniljaisen vivahteen.

Hellävaraiset, runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.)Se on miedosti kuoriva ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi.

Suolasaippua on myös luonnostaan antiseptinen ja se vähentää bakteerien aiheuttamaa hienhajua!

– Sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle.

Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi.

Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä!

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri, limonene*, citral*, citronellol*,eugenol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa.

Paino + 120 g.